Thursday, October 28, 2021

Latest Posts

Kriset marredhenia e Mevlanit dhe Ledianes: Po aktron moj vajze!

Diten e sotme eshte diskutuar ne Perputhen ceshtja e Mevlanit Antoneles dhe Ledianes.

Arjan Konomi ka thene se Mevlani te dyja vajzave u ka dhene lule dhe nje leter, te cilen Lediana nuk e solli ne studio dhe ndoshta ka qene bosh e eshte prekur nga fjalet qe ai i tha Antoneles.

Pas kesaj Mevlani i ka thene Arjanit: “Ti ke shume miq ne Akademine e Arteve merre coje dhe kete”

Duke nenkuptuar qe edhe Lediana po aktron.

“Nese dicka perfundon, perfundon se ka disa motive nuk mund ti thuash nje personi me ke perdorur”- ka thene Mevlani e me tej ka treguar se ka marre kercenime dhe mesazhe pa fund. Ai nuk do te shohe situata qe femrat te qajne ne studio.

Me tej Mevlani eshte shprehur duke ju kundervene Ledianes e duke thene qe po viktimizohen dhe jo se kane pelqimin e forte sic thone per te. Sipas tij Lediana ka patur konkurrence me Antonelen dhe sapo ajo deklaroi se nuk donte me te vazhdonte me Mevlanin, Lediana eshte stepur.

”Kisha mendime te mira po po aktron me duket”- ka thene Mevlani duke krijuar nje krisje me te.

Latest Posts

Don't Miss