Kryefjala Logo

Konkuron me këngën e Trixës në’Më ler të flas’ Si reagoi Donaldi?

9 Tetor, 2023 | 12:38 pm

Në emisionin e binjakëve Veshaj ka hapësirë edhe për talentet e reja,e një nga këto talente është një vajzë e cila për të performuar ka zgjedhur këngën që Beatrix Ramosaj dikur i dedikoi Donaldit në natën finale.

E pyetur nga Romeo se pse zgjodhi këtë këngë e nëse e bën të vuajë,ajo tha jo,por bën të tjerë të vuajnë(Opss)Sigurisht që Donaldi nuk ka folur po njerëzit janë kapur pas mimikave të tij.

Interneti sigurisht ka shpërthyer dhe Trixatoret e quajnë vajzën “Team Trixa” por sado e bukur ngjan gjithë kjo dhe montimi i videos me momentet midis Donaldit dhe Trixës,harrojnë një detaj faaare të vockël:

Donaldi jeton lumturisht me Bora Zemanin!

<div style=”width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:76.667%;”><iframe src=”https://streamable.com/e/tmtof4″ frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;”></iframe></div>

Të ngjashme