Konfirmon ndarjen! Beatrix ben veprimin e papritur ndaj Donaldit!

3 muaj më parë

Lajmet e dites se sotme jane rrotulluar te gjitha rreth dyshes Donald-Trixa, cka ishte e pritshme pas festes se djeshme te BBV ku dyshja nuk arriti as te komunikonin me njeri tjetrin.

Ndonese Donaldi nuk ka reaguar ne lidhje me statusin qe marredhenia e tyre ka, mengjesin e sotem, pas mbeshtetjes se te emes dhe vellait, Beatrix ka vendosur te largoje Donaldin dhe Romeon nga Instagram.

Ne gjuhen e teknologjise kjo perkthehet si nje vendim final ndarjeje. Megjithate duket se drama do te vazhdoje gjate.

Të ngjashme