Kryefjala Logo

Koncepti që Flor Mumajesi ka për dashurinë e vërtetë është tejet interesant dhe ndoshta shumica do gjejnë veten…

8 muaj më parë

Ai është një nga kantautorët që i ka kënduar më së shumti dashurisë, me këngë ritmike e balada me prerje damarësh. E kemi fjalën për Flori Mumajesin që prej penës së tij janë realizuar shumë hite ndër vite kushtuar temës sublime të dashurisë.

Megjithatë duket se Flori ka një qasje tepër interesante sa i takon dashurisë së vërtetë. Ai mendon se dy njerëz që duhen nuk i thonë njëri-tjetrit “të dua”, “je jeta ime”, etj. Por sipas tij dy njerëz që duhen realisht e bllokojnë dhe zhbollokojnë njëri-tjetrin në rrjetet sociale.

Pra me ç’po kuptojmë atij i pëlqejnë dramat…

B218396E DAE0 49C3 AB35 143796199E75 AD408CA5 B5A6 49E5 A83F A69C7B70C283

Të ngjashme