Kompromise për dashurinë? Flet gazetari shqiptar: Vetmohimi!

1 vit më parë

Ne emisionin “Goca & Gra” ka qenë i ftuar gazetari Bledi Strakosha. Ai ka folur për mbështetjen kundrejt feminizmit dhe jo vetëm. Teksa ka treguar mbështetjen e tij ndaj grave si dhe ka shpjeguar se është rritur në një familje me vajza, Fatma ka ngacmuar Bledin nëse ka bërë kompromise për dashurinë.

“Vetmohimi, është një kompromis që e bëjnë të gjithë, jo vetëm unë. Kryesisht gratë në Shqipëri e kanë shumë të theksuar çështjen e vetëmohimit, në krah të partnerit”.

Gjithashtu është diskutuar për problemet e shumta që ka në shoqërinë shqiptare, përfshirë këtu edhe mentalitetin e prapambetur.

 

Të ngjashme