Komentuesit : Puthja e Donaldit dhe Beatriks gjithe gabime. Ja ku jane difektet.

10 muaj më parë

Populli i beri “gjyqin” Donaldit per menyren sesi i zhvilloi ngjarjet e jetes se tij ne syte e miliona shikuesve dhe sic e do shqiptari per raste festash,beri edhe nje kurban qe ishte Beatrix.

Qe ata te dy kane nisur nje romance,kjo u sos por tani ka dicka tjeter qe bie ne sy.

Pas dasmes ‘rastesisht’ jugore me ciftin e zgjedhur ‘rastesisht’ Donald-Beatrix (se kemi edhe Saren me PM) erdhi dhe puthja e pare zyrtare me kengen romantike ne sfond:”Nen nje portokalle moj,te ndala une ty”

Komentuesit jane vershuar ne komente se puthja vjen vetem prej dhendrit se nusja rri sikur e ka me shkuesi dhe po e sheh per here te pare burrin.

Donaldi duket qe eshte pasional dhe kerkon kontaktin fizik me Trixen por pse ajo rri dhe nuk e kthen puthjen?

Pasi mbaron ajo thjesht merr fryme thelle si azmatike.

Dikush ti thote Beatrixes qe nuk eshte ne kurs noti,mbaj frymen dhe pastaj merr fryme thelle por eshte ne nje lidhje qe jashte po ben kerdine!

E bere qe e bere,te pakten beje tamam mi goc.

Të ngjashme