Kledi Kadiu ka projekte në Canale 5. Top Channel detyrohet të marrë Ilir Shaqirin për jurinë e “Dancing with the Stars”

1 muaj më parë

Aludimet e para për “Dancing with the Stars” kanë filluar, ndonse pritet të fillojë në vjeshtë. Veç konkurrentëve po përfliten edhe pjestarët e jurisë.

Dy ndër to janë Sara Hoxha dhe Lori Balaj, por personazhi i tretë në vend të Kledi Kadiut, thuhet se do të jetë Ilir Shaqiri.

Top Channel është detyruar të marrë Ilir Shaqirin në vend të Kledi Kadiut pasi ky i fundit është i angazhuar me projekte në Canale 5 krahë Maria De Filipit ndērkohë që njëkohësisht ka edhe shkollën e tij. Në anën tjetër Ilir Shaqiri veç disa fotove, duket se është pa asnjë angazhim. Gjithësesi nëse do ishte një zgjedhje, Iliri do ishte përzgjedhur që vitin e kaluar në juri, por u zgjodh tani pas angazhimeve të Kledi Kadiut.

Të ngjashme