Kryefjala Logo

“Kisha frikë mos i binte infarkt”Si e priti gjyshi transformimin e Edonës?

2 muaj më parë

Gjatë një bisede në oborr Edona është ndalur tek transformimi i saj në femër dhe sesi është paragjykuar nga familjarët. Edona ka vite që nuk ka qenë në vendin e saj të origjinës, Suharekë dhe e ka përmendur që tensionet me familjen ende nuk janë tendosur.

Frika e saj më e madhe ishte gjyshi,i cili pasi vjen nga një realitet dhe mentalitet i vjetër,druhej se diçka mund ti ndodhte atij pasi Edona të kthehej në një femër.

“Thoja mos po pëson infarkt kur m’sheh çikë”, u shpreh ajo. Edona tregoi se gjyshi e ka dashur shumë dhe nuk e ka besuar që është kthyer në femër. “

Të ngjashme