Kimi, Kimi… por Adelina Ismajli dhe Elvana Gjata e kanë patur më parë këtë ide!

4 muaj më parë

Kim Kardashian ka tërhequr vëmendjen me veshjen e fundit në bashkëpunim me Balenciagën. Ylli ndërkombëtar Kim Kardashian po bashkëpunon së fundmi me brandin e njohur dhe çdo veshje që ajo sjellë kthehet menjëherë në trend.

Ama një ide të tillë veshje ne ja kemi parë shumë vite më parë në 1999 Adelina Ismajlit dhe më pas Elvana Gjatës në klipin “Gajde”.Vetëm se në ndryshim nga Kimi Elvana ka stiluar me rripa vetëm pjesën e bustit. Ndërkohë që Adelina e ka patur bust identik.

Gjithësesi duket se vajzat shqiptare kanë ecur para me ide duke ja kaluar kësaj radhe Balenciagës apo Kimit, ndërkohë që më shpesh jemi mësuar të huazojmë nga të tjerët.

Të ngjashme