Kryefjala Logo

Kida mërzitet shpejt, çdo muaj nga një…

1 vit më parë

Bëmë një search të shpejt për Kidën dhe pamë që ishte ditëlindja 21 dhjetor, pra një shigjetar. Ah kjo shpjegon shumë gjëra, energjikët e horoskopit mërziten shpejt me gjërat që i rrethojnë.
Ndaj dhe Kidën nuk e sheh kurrë me një model, ngjyrë apo edhe gjatësi flokësh.

Para disa ditësh e pamë me një model “bob” ndërkohë që tre orë më parë pamë një bukuroshe me flokë të gjatë dhe me baluke.

7CD2EAB2 9756 444B AAB9 46126D2864A4 26A74A0E CADB 48E8 93EE BC0220480F2C

Kaq na mjaftoi që ti hidhnim një sy profilit të saj në Instagram dhe kuptuam që Kida është një kameleon i vërtetë.

FE1CE857 6E97 4015 8661 BC1399B80094 71832209 24AB 448F B946 7EC4DB93E451 970BE6AA 722D 4670 9A46 CAA6EEAD4611 152ACA96 77E9 40F8 A264 1C67CF1F5B13 1251FB8D ACF6 41E0 9F7E C55F5887FEA7 8B2ECD7C D421 466F 9968 1C2029BF1130 E805E459 809B 469C B63A 9A9F76997BA0 BB08936E B74F 400D AE7E F3E04BF1C2CA

Ndërsa sa i përket muzikës ajo shpejt ajo do të publikojë edhe bashkëpunimin e saj të parë me, Dafina Zeqirin.

Të ngjashme