Kida ka ekzekutuar një njeri?

3 muaj më parë

Këngëtarja e njohur Kida ka postuar një foto mjaft të dyshimtë. Në pamje të parë çdo gjë duket në rregull por po ta shohësh me vëmendje “tatuazhi” në formë loti në fytyrë nënkupton diçka.

Ky tatuazh ka origjinë anglo-amerikane, tradicionalisht është bërë në burgje kjo edhe për thjeshtësinë e realizimit në ato kushte. Loti i tatuazhuar pranë syrit tregon se personi ka kryer vrasje dhe ndjenjën e pendimit.

Çdo pikë lot përfaqësonte një person të vrarë. Por Kida çfarë ka dashur të tregojë me këtë? Ndoshta ka ekzekutuar një njeri në mënyrë figurative, duke i thyer zemrën ose duke e nxjerrë nga jeta e saj.

Të ngjashme