Kryefjala Logo

Kiara:”Kam bërë sakrifica dhe meritoj finalen më shumë se Efi”

3 Prill, 2023 | 11:37 am

Një mundësi e dytë por një rrugë me shumë pengesa për 4 ish banorët.
Kiara,Efi,Ronaldo dhe Bledi kanë vetëm 1 vend për finale dhe çdokush do luftojë me gjithçka ka për ta zënë atë vend.

Kiara është e bindur se e meriton më shumë se Efi.
Pse?
“Unë kam kaluar më shumë kohë këtu brenda, kam bërë më shumë gjëra, kam bërë më shumë sakrificë dhe se krahasoj dot.
Ajo ka të drejtën e saj të mendojë që do shkojë në finale”-tha ajo.

Të ngjashme