Kiara Tito e pakënaqur me trupin e saj, për këtë fajson Big Brotherin

5 muaj më parë

Kiara Ejlli është rikthyer në jetën reale dhe askush nuk ka thënë ndonjëherë se është e thjeshtë.
Një problem që Kiara ka është ajo e shumë vajzave..pesha!

Vera po vjen dhe bikinit kanë dalë nga sirtari i dimrit duke kërkuar një trup që është gati ti veshë me nder.
Moderatorja duket e pakënaqur me trupin e saj nga story që ka hedhur duke fajësuar eksperiencën e Big Brother-it.

“Kur ishim në shtëpi e kishim shumë të vështirë të ruanim linjat”-shprehet Kiara e cila duket se ka filluar ti zgjidhë hallet vetes,të paktën një ndër to.

Të ngjashme