Kryefjala Logo

Kiara Tito dhe Dojna Mema i japin fund miqësisë

26 Tetor, 2023 | 10:57 am

Dy moderatoret shqiptare Dojna Mema dhe Kiara Tito ndoshta nuk kanë qënë shoqet më të ngushta,por kanë qënë shoqe.Themi kanë qënë sepse vumë re se ato as nuk ndiqen më në Instagram me njëra tjetrën.

Arsyet e prishjes së kësaj miqësie mbeten ende të pa zbuluara.Diçka ka ndodhur pas skenës së Showbizz-it që ka shtyrë vajzat të ndërpresin marrëdhëniet.

Na vjen ndërmend se në fakt,Vlashent Sata(bashkëshorti i Dojnës) ka miqësi të vjetër me bashkëshortin e Megi Topallit( ish-i i Luizit).Mos është kjo arsye?Këto janë aludime të pakonfirmuara derisa të mësojmë arsyen e vërtetë.

 

IMG 3334 IMG 3336

Të ngjashme