Kryefjala Logo

Kiara shpjegon pse ka ndryshuar sjelljen me hyrjen e dytë në BBVA

3 Prill, 2023 | 11:30 am

Kiara Tito nuk pati biletë kthimi por bëri 1 javë pushime,mori informacionet e duhura dhe rihyri në shtëpi si një person i ri.
Ka ulur dozën e cigareve(llulla e famshme),qëndron gjithë kohës krah Luizit duke e puthur dhe ledhatuar,nuk e urdhëron më por ngrihet vetë dhe nuk ka më fjalë të bukura për asnjë banor.

Për habi kjo ishte ajo që njerëzit donin jashtë të shikonin,por prap ata nuk e besojnë.Komente të shumta e akuzojnë se po sillet kështu pasi e pa se çfarë donin njerëzit dhe tani shtiret.

Por Kiara nuk mendon keshtu,ajo i shpjegon Efit se ka gabuar duke mbrojtur njerëz që nuk e duan dhe ka kritikuar personin që do më shumë (Luizin) sepse është natyrë e butë dhe i vinte keq për të tjerët.
Video:

Të ngjashme