Kiara rihyn e ndryshuar:’Luftën’ e fillon kundra Jorit

6 muaj më parë

Katër rikthime në shtëpi pas daljes së Oltës mbrëmë dhe domosdo pasi shtëpia do kthehej në bibliotekë me Luizin që thjesht do numëronte ditët deri më 6 maj siç bënte “Beni ecën vetë” me kallamin në fshat.

Kiara për një javë jashtë,ndryshoi jo vetëm estetikisht por edhe emocionalisht.
Pasion dhe shumë dashuri për Luin,sjellje e akullt me Oltën(edhe pse i tha jasht do jemi shoqe),vështrime inatçore me Dean(edhe pse në shtëpi u lidhën shumë),kunja me Bledin(që brenda si pati kurrë) dhe ‘luftë’ të hapur me Jorin.

Po me Jorin ç’pati?
Gjatë darkës,Kiara i thotë:”Ik me Dean ik”
“Ua po Kiara ç’pati?”-Jori
“A votove Dean për lider?Ik pra me Dean si ç’pata?”-ia kthen Kiara duke tymosur të preferurën e saj(cigaren)
Harroi Kiara se ajo vetë zgjodhi Dean në ekip duke lënë Luin e saj jashtë.
Apo si bën më këto gabime tani?
Video:

Të ngjashme