Kryefjala Logo

Kiara për Luizin:Mbase njerëzit kanë thënë “iii çdo kjo me ktë”

9 muaj më parë

Sot në kafen e mëngjesit në BBVA banorët po njihen me prurjet e reja.
Të njëjtën gjë bën edhe Kiara e cila bisedon me Fotinin.
Ajo tregon(për të 100 herë) lidhjen me Butrintin dhe se me tu futur në shtëpi kurrsesi nuk dëshironte një tjetër lidhje publike.

Kiara tregoj se aty brenda gjërat janë ndryshe dhe nuk e di çfarë ndodh jashtë por hyrja e babait e ka qetësuar sepse ajo mendonte se jashtë thoshin:”Iiii çdo kjo me ktë”
Për më shumë dëgjoheni videon me veshë tuaj:

Të ngjashme