Kryefjala Logo

Kiara ngatërron dashurinë e Luizit me këngët e Butrintit(Video)

9 muaj më parë

Vazhdon tensioni midis çiftit Luiz-Kiara dhe është kjo e fundit ajo që vendos barriera.
Kërkoi nga Luizi ti kërkonte falje dhe kur ai e bëri duket se nuk mjaftoi..

Sot është një tjetër ditë ku ai përpiqet për pajtim por ajo e refuzon dhe në një video të postuar në TikTok duket duke fshirë shtëpinë me fshesë korenti.
Njësoj si kur bëjmë dush edhe punët e shtëpisë shoqërohen me këngë.

Eh çfarë kënge zgjodhi Kiarita..
“Oh baby baby me ty du me kon çdo t’premteee”
Po,po pikërisht ajo,refreni i këngës së Butrintit.
Nuk besoni?
Shikoni videon:

Të ngjashme