Kryefjala Logo

Kiara dhe Megi kanë një tjetër të përbashkët…

5 muaj më parë

Janë komentuar të dyja kohët e fundit, dhe shkak është këngëtari Luiz Ejlli. Kiara Tito dhe Megi Topalli janë komentuar edhe për ngjashmërinë në tiparet e tyre. Por ajo që kemi vënë re është fakti që të dyja me Kiarën kanë të njëjtën make-up artiste siç është Elona Balaj.  E në fakt kur i sheh në këto foto të grimuara po nga e njëjta dorë duken shumë të ngjashme me njëra-tjetrën.
IMG 3599
IMG 3633

Të ngjashme