Kiara braktis dhomën romantike me Luizin në mes të natës

7 muaj më parë

Falë lojës së fituar nga imitimet,Kiara kërkoi një surprizë për të dashurin e saj Luiz dhe produksioni ju dha mundësinë të kalonin netët deri në Prime-n e të martës në një dhomë ekskluzive për ta.

Por mbrëmjen e djeshme duket se Kiara është larguar në mes të natës për tu kthyer në krevatin e saj.Gjest ky që ka gjetur të habitur Luizin pasi nuk e gjen në krevat.

Ai shkon tek ajo dhe e pyet pse është larguar,me Kiarën që i thotë se nuk duron dot gërrhimën e tij.Luizi është larguar i vetëm duke e lënë në krevatin e saj.

Video:

<div style=”width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:177.500%;”><iframe src=”https://streamable.com/e/exe5f8″ frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;”></iframe></div>

Të ngjashme