Kryefjala Logo

Kërceu me shalqi me vete, deputeti i PD-së thyhen krahun gjatë provave të kërcimit

8 Tetor, 2023 | 4:01 pm

Deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi i cili “hoqi” kostumin e zyrtarit për tu bërë pjesë e një konkursi kërcimi ka pësuar një incident gjatë performancës së tij.

Deputeti që u shfaq në skenë me shalqi, e së fundmi ka thyer krahun, ngjarje e cila ka vënë në dyshim vijim e garës për çmimin, të cilën ai premtoi t’ua dhurojë shtëpisë së fëmijëve autikë.

Performancës në një quickstep me këngën “Biçikleta” të Françesk Radit, deputeti i shtoi dhe një shfaqje me një shalqi nga Lushnja në skenë.

DD91856D 8E27 4291 BBD7 03396762E8FE

Të ngjashme