Kepi i VIP-ave, Kiara Tito dallon me qetësinë e saj në një spektakel ku të gjithë bërtasin

2 muaj më parë

Kepi i VIP-ave nuk është aspak i njëjti me Kepi i Tundimeve, pasi këtë herë nuk është tundimi tema kryesore e as flirtimet. Është thjeshtë një format i sajuar, i cili ngjason më shumë si një shtojcë e Big Brother VIP.

E duke qenë se ish banorët përpiqen të jenë në qendër të vëmendjes në regjistrimet e Kepit ka vetëm ulërima, të bërtitura dhe një rrëmujë e jashtëzakonshme. E vetmja gjë që na bën përshtypje është qetësia e Kiara Titos. Moderatorja shqiptare momentalisht është në kulmin e saj dhe në moderimin e “Kepi VIP-ave” por duket se ka zgjedhur që të ruaj qetësinë, në ndryshim nga personazhet e tjerë që janë në luftë për vëmendjen me njëri tjetrin.

Ndonse Kiara për këtë qetësi është karakterizuar edhe në Big Brother, ku përpiqej ti merrte gjerat me qetësi dhe ti zgjidhte me diplomaci.

Të ngjashme