Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Këngëtarja shqiptare padit drejtoreshën e TKOB Zana Çelën!

Shpresa Beka, soliste, ka paditur drejtoreshën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe të Baletit, Zana Çelën si dhe Abigeila Voshtinën, drejtore artistike në këtë institucion, për shpërdorim detyre.

Sopranoja, e cila edhe më parë është shprehur me kritika ndaj punës në TKOB vitet e fundit, kërkon nga prokuroria e Tiranës që të hetohet mënyra sesi shpërndahen rolet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Ankesa e solites Shpresa Beka, lidhet me kërkesen për të hetuar dëmtimin e karrierës së saj dhe mos vlerësimin e talentit të artistes.

Latest Posts

Don't Miss