Këngëtarja serbe paguan këtë shifër marramendëse për të marrë këngën e Ronela Hajatit?

1 muaj më parë

Këngëtarja Ronela Hajati ka qenë kryefjalë e mediave pas Eurovizionit, por tani më po flitet se një këngëtare serbe i ka vjedhur këngën “Leje”. Ama e vërteta qëndron ndryshe, të paktën nga ajo që shkruajnë mediat.

Këngëtarja serbe Tea Tairovic ka marrë leje për të përdorur këngën “Leje”, bashkëpunimin mes Ronela Hajatit dhe Klementit. Ajo ka përshtatur në gjuhën serbe këngën e titulluar “Dubai”, madje thuhet se e ka paguar Ronelën plot 10.000 euro.

Shifër e majme, ndonse deri më tani nuk kemi asnjë reagim. Le të presim!

Të ngjashme