Kryefjala Logo

Këngëtarja i bën vetes dhuratën mijëra euro pa iu dredhur qerpiku

9 Shtator, 2022 | 8:30 pm

Stina e verës është një burim parash për këngëtarët dhe pas përfundimit të një sezoni të suksesshëm,sigurisht që i lejojnë vetes edhe ca dhurata të ‘kripura’

Këtë ka bërë këngëtarja Eranda Libohova që pas shumë dasmash,festash familjare dhe koncerte ka marrë për vete një makinë që kap vlerën e 26 mijë eurove.

Bëhet fjalë për një Citroen c3 model i ri sigurisht dhe ne i themi:Gëzuar!
8BA10A4B 1054 4ABE 879A A0A5725BACCC

Të ngjashme