Kryefjala Logo

Këngëtari bullgari kopjon “Sarile” të Mandi Nishtullës

21 Dhjetor, 2023 | 3:28 pm

Mandi Nishtulla u bë viral në rrjete me këngën “Sarile”, e për pak kohë mblodhi mbi 16 milionë klikime në YouTube.

Kjo këngë duket të jetë kopjuar nga artisti bullgar, Galin, që e ka quajtur “Taka taka”.
Me të dëgjuar, është vënë re se teksti dhe komplet koreografia, është e ngjashme me atë të artistëve shqiptare.

Këngëtari me origjina nga Bullgaria e ka lansuar ndërkohë ditën e djeshme.

Të ngjashme