Kënga e Donaldit një kundër përgjigje për këngën e Semit?

6 muaj më parë

Ditën e djeshme Donaldi ka publikuar këngën e re “Nuk je”. Sigurisht që nuk munguan as aludimet se kënga i dedikohej Borës.

Ditën e sotme, fansat kanë zbuluar një detaj tjetër e kënga duket si një kundër përgjigje pēr këngën e Semit “Mos u kthe”.

Asokohe u përfol se kënga “Mos u kthe” tregonte historinë e Borës dhe Donaldit. Në një frazë ajo thotë:

“Nisu edhe shko tek zemra tjetër që të pret”

E ndërkohë kënga e Donaldit thotë:

“Merrma zemrën se nuk kam një tjetër”.

Pra thoni të jetë thjesht rastësi?

Të ngjashme