Kryefjala Logo

Kejsi pranon që është e dashuruar me Lorencin?

30 Mars, 2023 | 7:41 am

Teksa fliste me Lorencin, në prani të Nitës dhe Fotinisë, Keisi tha se ishte zhgënjyer që nuk ia kanë gjetur sekretin.

Keisi: Më zhgënjyet që nuk e gjetët sekretin tim
Lorenci: Kush është sekreti jot? Ke dash me vra veten kur u ndamë bashkë?
Keisi: Kam qenë e dashuruar
Lorenci: Me dikë në Big Brother?
Keisi: Po, por nuk tregoj më shumë
Lorenci: Me kë? Me Kristin?
Keisi: Jo, e kam përballë!
Pas këtij momenti Lorenci i dha një përqafim Keisit.

Të ngjashme