Kryefjala Logo

Ke fituar famë nga Jonida Maliqi? Përgjigjet Romeo; E kam dasht shumë!

16 Shkurt, 2024 | 6:07 pm

Ditën e sotme në BB VIP banorët kanë bërë një lojë pyetjesh mes njëri tjetrit, të cilat i kanë lexuar në mënyrë anonime. Një nga pyetjet për Romeon ka qenë:

“Romeo, a e ke fituar famën që ke sepse ke qenë i lidhur me Jonida Maliqin?”

Ndërkohë Romeo ka thënë: “Nuk e besoj, nuk e kam parë ndonjëherë kështu. E kam dasht shumë Jonidën dhe nuk e kam vënë në këtë kandar”.

Romeo dhe Jonida kanë pasur lidhje disa vite më parë të cilën e kanë bërë vetë publike asokohe.

Të ngjashme