Kryefjala Logo

Katërshja fantastike Magic 4 rikthehet fuqishëm prezanton “Unë po vdes për ty”

13 Maj, 2022 | 9:22 pm

Magic 4, janë katërshja fantastike, të cilët kthejnë në hit çdo këngë që realizojnë. Kështu duket se ndodhi edhe tani.

Pak më parë Marseli, Frensi, Vanina dhe Entela kanë publikuar këngën e tyre më të re “Unë po vdes për ty”. Një këngë e cila të fikson sapo e dëgjon e përvec kësaj i dedikohet në mënyrën më të bukur dashurisë.

Një videoklip plot ngjyra dhe një kimi e paparë mes Magic 4 që dihet se do të shpërthejë fuqishëm, për më tepër ndiqeni.

Të ngjashme