Kryefjala Logo

Kaq ishte miqësia…Zihen Efi dhe Mikela?

6 muaj më parë

U përfol se miqësia e Mikelës dhe Efit u prish, nisur nga kjo Mikela e ka sqaruar në një video live.

Çfarë të them për Efin? Sigurisht që flasim. Por nuk jemi takuar shpesh prej angazhimeve. Por, do na shihni bashkë shumë shpejt.”-tha ajo.

Dyshimet u shtuan për ‘krizën’ me shoqeve pasi së fundmi Mikela postoi një thënie në Instagram ku shkruhej: “Rreth i ngushtë, jetë private, mendje e qetë.”

Në një intervistë të fundit Efi tha:
“Nuk besoj shumë njerëz, më ka ndryshuar dalja e dytë… thjesht e dija se do vinte një ditë se më kanë thënë që njerëzit që ke pranë do pakësohen dhe do mbeten shumë pak njerëz dhe tani ka ndodhur dhe po flasim për njerëz që kanë qenë para Bigut, më duhet pak kohë të vërtetoj mendimet e mia thjesht nuk janë më gjërat njësoj”.

Të ngjashme