Kryefjala Logo

Jurgena(shoqja e Luizit)demaskon sërisht produksionin dhe nxjerr faktet e saj

25 Mars, 2023 | 2:03 pm

Nuk ka të ndalur lufta e Top Channel dhe Luizit që për këtë të fundit përgjigjen njerëzit e tij jashtë pasi ai nuk është në dijeni të asgjëje.

Jurgena që dikur kujdesej për Instagramin e Luizit duke e çuar 650K ka folur sërisht dhe ka shokuar opinionin publik për akuzat ndaj produksionit dhe Meridianit.

Lexoni deklaratat e saj si më poshtë ku madje thotë se do të nxjerrë edhe biseda për të vërtetuar versionin e saj.

7F244088 0AC3 4D42 8238 FB979A7E72AE 2688D7E3 B6DD 4FBB BB0A E3EC2ABFEA98 F5C1D6E3 FEAA 40E9 AC49 4E5F51184EB1 8794F4DB EEA7 49B5 A551 7FE53A6B2E35

696D01EA 2455 4A94 8700 5CFABA972EC3 EF622911 FB1E 4FBA 8C26 5FCA9F13A6E7 37196706 EC39 45BE B169 414C4272AA1B E673C696 4250 4604 8221 BEAF551730FA

44713FB9 0FBF 49E1 A7EF C1A103FD07FC 7E0D9956 DA59 40AD ACCD BF334881D1CA F3B4F910 E769 4FBC 8A74 EFDC4AC73041 AA516835 1379 47F7 8B95 33BE47245726

Të ngjashme