Saturday, October 23, 2021

Latest Posts

Juli: “Mikela ve ne gjume Argjendin e flet me ish te dashurin”, acarohet keq ajo!

Diten e sotme eshte transmetuar takimi i Argjendit me Mikelen ne Perputhen, pasi kane pare takimin Juli ka thene se Argjendi i duket mashkulli perfekt qe Mikela e ve ne gjume dhe shkon flet me ish te dashurin nga dhoma tjeter.

Kaq ka mjaftuar qe Mikela te ulerase me gishta ne vesh duke kerkuar qe e shkuara e saj te mos permendet me.

Ne fakt duket me shume si nje ring boksi sesa si nje emision dashurie, po hajd mo!

Latest Posts

Don't Miss