Kryefjala Logo

Jul Deda dhe Egla Ceno debatojnë! Shkak: Zhveshja e Julit në dhomë!

14 Janar, 2024 | 12:30 pm

Pas mbarimit të Prime-s të BBVA, ka nisur një debat mes Egla Cenos dhe Jul Dedës, pasi ky i fundit është ndërruar në dhomën e gjumit.

Egla është shprehur se ai duhet të ketë respekt e të ndërrohet në banjë pasi tani më jetojnë në komunitet dhe asnjë prej vajzave nuk do ndërrohej në sy të tij.

Por kjo gjë nuk e ka penguar Julin i cili është ndërruar, e duket se ky debat vazhdon ende dhe sot.

Të ngjashme