Ju tregojmë se kush do t’a zëvendësojë Orin dhe Florin në “Pushime on Top”…

5 muaj më parë

“Pushime on top” është programi veror që bëhet në Top-Channel dhe prej 5 vitesh është prezantuar nga Ori Nebijaj dhe Flori Gjini. Një dyshe shumë simpatike me shumë kimi televizive por që tashmë nuk janë më pjesë e Topit. Flori është pjesë e Euronews ku drejton emisionin e mëngjesit dhe programin e tij “Real People”, ndërsa Ori një nga deputetet e Parlamentit të Shqipërisë.

Por çfarë do të ndodhë me programin e tyre?! Kryefjala.com ka mësuar se këtë vit do të jetë Eni Shehu ai që do ta drejtojë këtë program ndërsa partnerja e tij mund të jetë Zhaklinë Lekatari opinionistja aktuale e Big Brother. Por ajo ende nuk e ka konfirmuar 100% pjesëmarrjen e saj në këtë program.
Megjithatë kjo mbetet për tu parë në vijim…

Të ngjashme