Kryefjala Logo

Ju e doni këngën e Krishtlindjeve të Mariah Carey, por ajo do të shkojë në gjykatë prej saj…

3 Nëntor, 2023 | 10:17 am

Mariah Carey është dërguar edhe një herë në gjykatë për këngën e saj hit të Krishtlindjeve, nga 2 artistë që pretendojnë se kanë shkruar një këngë me të njëjtin titull.

Andy Stone dhe Troy Powers po i kërkojnë këngëtares të paktën 20 milionë dollarë dëmshpërblim për këngën e saj “All I Want For Christmas Is You” — që ndodh të jetë emri i këngës së tyre të festës së vitit 1989.

Në dokumentet e reja, të marra nga TMZ, Stone dhe Powers pretendojnë se ka ngjashmëri të konsiderueshme në lidhjen lirike, melodinë dhe ndjenjën e përgjithshme në krahasim me këngën e tyre OG … duke shtuar se Mariah “i ka hequr dorë nga këto vepra me historinë e saj të origjinës dyshuese, sikur ato vepra ishin të sajat”…

Të ngjashme