Kryefjala Logo

Jonida Maliqi i rikthehet sërish historisë me Romeo Veshaj: Ne nuk kemi komplekse!

19 Dhjetor, 2023 | 3:44 pm

Në premierën e filmit “5 Herë JO” Ronaldo Sharka ka intervistuar Jonida Maliqin, ku dhe një pyetje pikante lidhur me “BBV” dhe Romeo Veshaj nuk mund të mungonte.

Ronaldo: Së fundmi nga përmendja që Romeo bëri në emision si është raporti mes jush?

Jonida: Mua më vjen çudi për realitetin që na përkon në marrëdhëniet njerëzore, shoqërore dhe në çift e rendësishme është të ruash etikën, edukatën, mirënjohjen dhe mbi të gjitha një njeri në jetë mund të ndryshojë gjithçka po të shkuarën jo një njeri ai që mohon të shkruarën për mua ka probleme me veten në këtë rast nuk kemi komplekse për historinë tonë.

Të ngjashme