Jonida dhe Venera kanë fiksim rrobat e njëra-tjetrës…

4 muaj më parë

Jonida Vokshi dhe Venera Lumani shfaqen së fundmi me rrobat e njëra-tjetrës. Njëherë i vesh njëra, njëherë i vesh tjetra dhe bëhet fjalë për veshje të stiluara nga stilistja Enada Atnikolla.
Le të bëjmë një vëzhgim këtë fustan portokalli që Venera Lumani e ka patur në Kënga Magjike, Jonida Vokshi e veshi në një set fotografik të realizuar pak kohë më parë.

Ndërsa po përgatitet për koncertin e parë recital “Me zemër” që do të organizohet në 11 tetor Venera ka postuar disa foto të reja të koncertit i cili siç u shpreh në emisionin “Ditë pas dite” do t’i ngjajë një kopshti me lule. Andaj dhe fotot e saj janë me këtë fustan jeshil, të cilën e ka veshur përsëri Jonida Vokshi.

Tani ju mbetet juve të vendosni se cilës i shkon më shumë…?!

Të ngjashme