Kryefjala Logo

Jonida & Alaudini takohen për herë të parë, zbulojnë kur fillon “Big Brother Vip Kosova”

1 vit më parë

“Big Brother Vip Kosova” ka zyrtarisht dy prezantuesit e tij dhe ata janë Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshi. Një dyshe interesante Shqipëri-Kosovë që duket se do të jetë interesante dhe e veçantë.

Por sot të dy moderatorët janë takuar për herë të parë pas publikimit të lajmit që Jonida do t’i bashkohet familjes së Big Brother Vip.

Në të njëjtën kohë të dy kanë treguar në këtë video se Big Brother do të nisë në tetor, ama datën e saktë kanë zgjedhur ta mbajnë surprizë akoma për publikun…

Epo për gjërat e bukura ja vlen gjithnjë të presësh!

Të ngjashme