Kryefjala Logo

Jolie flet shqip…

19 Shtator, 2023 | 9:40 am

Ylli i kinematografisë botërore Angeline Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato” është publikuar edhe në Kosovë e Shqipëri.

Duke folur për rëndëinë e këtij libri, Jolie në postimin e saj të fundit në Instagram, u është drejtuar ndjekësve edhe në gjuhën shqipe.

“Për t’i kërkuar të drejtat tuaja, duhet t’i njihni ato. Neni 42 i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve i detyron qeveritë të sigurohen që fëmijët dhe prindërit të jenë të vetëdijshëm për parimet dhe të drejtat e mbrojtura me konventë.Jam e lumtur që libri ynë për të drejtat e të rinjve tani është publikuar në Shqipëri, Kosovë, Poloni, Rumani dhe Moldavi, dhe ua dërgoj respektin tim të gjithë aktivistëve/eve që mbrojnë të drejtat e fëmijëve në rajon dhe që përdorin të drejtën e tyre të jenë të zëshëm

IMG 7309

Të ngjashme