Kryefjala Logo

Jo vetëm karrigen e jurisë, por Lori Balaj i “merr” fustanin Dalina Buzit

9 Dhjetor, 2023 | 3:25 pm

Vitin e kaluar Dalina Buzi ka qenë antare e jurisë të DWTS, ndonse këtë vit kasti u ndryshua dhe vetëm Valbona Selimllari qendroi e njëjta.

Mbrëmjen e djeshme na ka tërhequr vëmendjen një detaj i balerinës Lori Balaj. Fustani i saj rozë binte shumë në sy, ama diku tjetër e kishim parë.

Pikërisht të njëjtin fustan e kemi parë në puntatën e parë të Love Island Albania, të veshur nga Dalina Buzi, opinionistja e spektaklit. Ndonse patjetër që askohe u komentua shumë në rrjet si një veshje e guximshme.

Gjithësesi se cilës nga vajzave i shkon më shumë, verdiktin e jepni ju!

F6F42F1C D571 42C2 B2F5 699CD61B43C8

886CC197 CE5E 413D AAE9 3DDDB8FF13C2

AF1948FA 91F0 4FB9 80DD 2AB062F51B9D

3B5A6B83 34D8 4016 ACC9 DBF1293AE296

Të ngjashme