Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

“Jo një, por dy bebe”Gëzimi i dyfishtë i Genta Ismajlit

Genta Ismajli dhe partneri i saj, Usta, do të bëhen prindër.

Këngëtarja nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram ndan me ne lajmin e ëmbël se do të jetë nëna e jo të një, por të dy fëmijëve.

Foto tregon  dy trupore, në njërën shkruhet “nuk do të kemi një”, ndërsa në truporen tjetër “por dy fëmijë”. Këngëtarja bëri të ditur se binjakët do të vijnë në jetë në janar.

Latest Posts

Don't Miss