Kryefjala Logo

“Je e martuar?” Olti Curri zbulon sekretin e Eridës, çfarë thotë Aleksandors?

29 Tetor, 2023 | 10:35 pm

Gjatë mbrëmjes së sotme është prekur sërish një sekret i Eridës që ka disa ditë që diskutohet brenda vilës. Ka qenë opinionisti, Olti Curri ai që e ka pyetur nëse bëhej fjalë për një rrjet social që ishte me pagesë dhe Erida e ka konfirmuar.
Aleksandros duket se është dakord me këtë zgjedhje të Eridës dhe është shprehur se e respekton vendimin e saj, por nëse do të ishte mundësia do ia mbyllte adresë.

Pjesë nga biseda:

Erida: Është jetë private, që kam jashtë e kam folur me Aleksandrosin, por nuk ka asnjë lidhje me këtu brenda.
Olti: Ke një marrëdhënie jashtë, një martesë, një fëmijë?
Erida: Jo kam një gjë për punën.
Olti: Ti je pjesë e një social media që nuk do ta diskutosh, sekreti ishte për këtë. Ato mund të jenë social media me pagesë dhe kjoë është pjesë e jetës tënde, profesionit tënd.
Dalian: Ja ke treguar aleksit këtë secret. A je ok, je në dijeni dhe je ok.
Aleksi: Jam ok, nëse ti je ok
Olti: Ai është ok, por do të donte të mos ishte. Po të kishe mundësi që ta kisha pse do ja mbyllje
Aleksi: Po sigurisht që do ja mbyllja

Të ngjashme