Kryefjala Logo

Jashtë shtëpisë,Luizi ndryshon mendje për familje me Kiarën?

13 Maj, 2023 | 11:32 am

“Ti je nëna e fëmijëve të mi”ka qënë një ndër shumë fraza dashurie që Luizi i ka bërë Kiarës brenda shtëpisë.
Martesa erdhi dhe kur martohesh,urimi është “Me trashëgime” dhe çifti fliste gjithmonë për fëmijë.

Kiara në “Më lër të flas” u shpreh se dëshiron të bëhet nënë sa më shpejt me Luin e saj,por Luizi me të dalë jashtë nuk mendon më njësoj..ose kështu e kanë perceptuar ndjekësit intervistën e tij tek binjakët Veshaj.

“Kiara ka thënë që do të bëhet nënë”-i thotë Donaldi
“Po le të bëhet,le t’bëhet edhe un kam qef me u bë Kryeministër”-ka qënë përgjigjja e Luizit.
Të bëhet?Me kë?Se ajo e ka për ty..
Kryeministër?E dimë të gjithë se është e pamundur,apo enkas e zgjodhe këtë krahasim sepse e di edhe ti?

Komentet kanë qënë të shumta ku mbizotëronin ata që i thoshin se me të dalë jashtë ‘më në fund i hapi sytë’
Video:

Të ngjashme