“Isha naive”, për çfarë e ka fjalën Armina Mevlani?

9 muaj më parë

Mbrëmjen e djeshme, në “Goca dhe Gra”, një nga temat e diskutimit ka qenë” Një gjë që do të donin ta kishin ditur ndryshe”. Ndër to Armina ka treguar se për lidhjen e saj me Shkëlzen Berishën është kryqëzuar  shumë mediatikisht.

Ajo doli përballë publikut në një kohë kur ishte ende e vogël dhe kishte vetëm grupin e saj shoqëror që rrinte çdo ditë.

“Isha naive”, – ka thënë moderatorja. Me tej ka treguar se sot nuk u beson njerëzve as miqve siç mund të ketë bërë më parë, duke qenë se ka rezultuar që shpeshherë lajmet kanë dalë pikërisht nga ta.

Të ngjashme