Ish konkurrenti i Përputhen shpallet kampion në Bodybuilding

6 muaj më parë

Beart Rexhepi ishte një konkurrent që mori famë nga Përputhen pas lidhjes me Tea Trifonin. I shkëputur nga vëmendja publike sot Bearti është i dashuruar dhe duket se ka avancuar me dashurinë për fittnesin.

Ditën e sotme ai ka lajmëruar në Instagram se është shpallur kampion në Bodybuildin.

Në kategorinë e fitnesit “Men’s Physique 1.83”, Bearti mori vendin e parë i parë, i cili falë performances, u shpall edhe fitues i vendit të dytë në kategorinë “Absolute Champion Men’s Physique”.

DD2F72A9 57AC 4DD9 83D6 8DD0C5026C09

Të ngjashme