Ish konkurrenti i Përputhen i kthehet kundër produksionit: Bora Zemani as mirmëngjes nuk thoshte!

6 muaj më parë

Marko, një nga konkurrentët e ktëij sezoni të Përputhen nuk ka ngurruar që të nxjerrë vrer për produksionin sapo është larguar prej tij. I ftuar në Rtv Ora ai ka treguar se Bora veçanërisht bënte diferencime.

“Nuk më pëlqen pjesa kur je dikush dhe nuk I respekton të gjithë njësoj, edhe unë ashtu ndihesha në atë studio, jo vetëm unë por shumica”.- ka rrëfyer ai mes të tjerash.
Kjo nuk është hera e parë që konkurrentët pas largimit të godasin produksionin.

Tashmë është kthyer në traditë, kush ikën e shan e sapo marrin ftesë rikthehen sërish.

Të ngjashme