Ish-konkurentja e Për’puthen 2: “Pëlqej meshkujt 40, mund të më ngacmoni lirisht”

2 vite më parë

Ish-konkurenta e “Për’puthen 2” e cila tashmë ka filluar punë si moderator në Top Channel,Antonela Berisha , ka tërhequr vëmendje në një deklaratë të bërë teksa ishte e ftuar në rubrikën ‘’Trotuar”. Tema që po diskutohej në këtë pjesë të rubrikës ishte “‘A duhet të lejohen meshkujt e femrat mbi 40 vjeç në klube nate?’.

Antonela e mbështeste mendimin që burrat dhe gratë mbi 40 vjeç të shkojnë në klube nate ku ndër të tjera tha se preferon meshkujt mbi 40 vjeç sepse kanë eksperienca seksuale.

“Unë personalisht i pëlqej meshkujt 40, mund të më ngacmoni lirisht, kanë çdo lloj eksperiencë, kanë inteligjencë, kanë eksperiencë seksuale. Ka shumë 40-vjeçar seksual që presin akoma” është shprehur Antonela Berisha.

Të ngjashme