Kryefjala Logo

Inis Gjoni leksione për foto spektakolare

31 Gusht, 2022 | 3:41 pm

Inis Gjoni është një nga vajzat më të bukura shqiptare, ku gjithmonë ka bërë diferencën. Por jo vetëm kaq.

Së fundmi, ajo ka publikuar disa foto me poza mjaft perfekte. Ku nxjerr në pah anët e saj më të mira. Një gjë është e sigurt, që ka dhënë disa leksione mjaft të vlefshme për vajzat.

Ndonse vitet kalojnë Inisi nuk ka ndryshuar aspak dhe vazhdon të jetë në super formë.

2720845C 1365 4518 96E7 0E0A3D006794

D9CD476F D0ED 4E5D AD39 CCBB659C0E13

BCA96BDF EE94 4116 9713 56C8FFBFCC7C

Të ngjashme