Kryefjala Logo

Ilir Shaqiri në “Grande Fratello VIP”?

1 Prill, 2022 | 11:28 am

Balerini shqiptar Ilir Shaqiri i cili u bë dhe pjesë e Big Brother VIP në Shqipëri ku dhe u shpall fitues i çmimit të parë, duket se nuk tërhiqet lehtë nga ajo eksperiencë.

Në një intervistë për Ashow ai ka treguar se është në biseda për tu bërë pjesë e “Grande Fratello” në Itali. Ndonse ende nuk e ka vendosur nëse do të shkojë apo jo.

Duket sikur eksperienca i ka pëlqyer kaq shumë Ilirt sa do ta tentojë edhe në shtetin fqinjë. Gjithësesi mbetet për tu parë nëse do të futet ose jo.

Të ngjashme